Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Banditbond

NLite Tweaks/Remove Components broken - SP3 v3264

Recommended Posts

hm, streamer please attach your preset if it's english sp3 and tell me which tweak to test for.

At least one or two.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now this thread will attract everyone with any kind of issue. SP3 is not that different people.

BUT addons might not work until the addon authors adapt, if it's needed.

Asmer, try without wmp11 and dont' remove CAT files.

streamer_, try without integrating anything else except sp3 if you do, just to see if that is it.

asmer

why do u integrate wmp 11 russian into xp english?

Without WMP the result is the same.... :(

Edited by Asmer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asmer, and CAT files, still removing them? It is kinda tricky maybe that function doesn't work good on SP3 since it's a new CAT file, gotta check that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Asmer, and CAT files, still removing them? It is kinda tricky maybe that function doesn't work good on SP3 since it's a new CAT file, gotta check that.

Tried. Nothing changed :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can confirm that HotCatCleanup makes no difference.

The working SP3 Builds in the past also created additinal CABs and there were no problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very weird. I'll await one more preset to try from streamer_ or someone else. This could be like that hang issue which was also difficult to provoke.

Share this post


Link to post
Share on other sites

streamer_, no problem for the language but tell me what to look for, you just said "not working", what do you mean?

I do see some errors in the setuperr.log, checking now to see if it is just a dependency.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have some problems since this 3264 build.

I'm slipping WMP11 and IE7 into it and on 3244 it was working fine. Mainly the tweaks are broken and many of my Inf addons are not working. The files get copied over but dlls are not registered and no shortcuts created. Weird

This is the INI I uesd with success on 3244 and now isn't working ->LETZTE_SESSION.INI

In setuperr.log there's only

Fehler:
Setup konnte das OLE-Steuerelement C:\WINDOWS\system32\userenv.dll aufgrund folgenden Fehlers nicht registrieren:
DllInstall hat den Fehler 2147746132 (80040154) zurückgegeben.

and in setup.log are some missing files of course and e.g. :

externel Program rundll32 advpack.dll,LaunchINFSection nLite.inf,U returned Code 0

Edited by chris.b

Share this post


Link to post
Share on other sites

streamer_, I got to the point where your error log is clean if you don't remove Security Center. Please confirm and see if it resolves whatever issues you have, you didn't mention the details.

chris.b, if you remove Security Center try with it kept.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi nuhi !

Yes, i try what you suggest, but i must leave my tweaking, tomorow early morning i travel away for a few days, after that i come back too forum, and givit more try. Maybe someone have find some solution for this amasing problem.

So I say to all, Have A nice weekend. And happy tweaking. see you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow seems to work flawless now. So just removing Security Center does break XPSP3 rc install?

Where and in what errorlog did you see this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tested a few minutes ago, works well.

Leaving Security Center and everything works great (Tweaks, Components, WMP 11 Integration as Hotfix)

:thumbup

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...