Jump to content

Need some missing information


Recommended Posts

1st this is my unattended file :

I red most of the info here and i cant find solution for some problems :

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">
<settings pass="windowsPE">
<component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SetupUILanguage>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
</SetupUILanguage>
<InputLocale>0409:00000409</InputLocale>
<SystemLocale>en-US</SystemLocale>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
<UserLocale>en-US</UserLocale>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<UserData>
<AcceptEula>true</AcceptEula>
<FullName>Georgi Vitanov</FullName>
<Organization>ACA</Organization>
<ProductKey>
<Key>*******************************</Key>
<WillShowUI>OnError</WillShowUI>
</ProductKey>
</UserData>
<WindowsDeploymentServices>
<ImageSelection>
<InstallImage>
<ImageGroup>Vista</ImageGroup>
<ImageName>Windows Vista BUSINESS</ImageName>
</InstallImage>
<InstallTo>
<DiskID>0</DiskID>
<PartitionID>1</PartitionID>
</InstallTo>
</ImageSelection>
<Login>
<Credentials>
<Domain>inlab.local</Domain>
<Username>wds</Username>
<Password>****************</Password>
</Credentials>
</Login>
</WindowsDeploymentServices>
<DiskConfiguration>
<Disk wcm:action="add">
<CreatePartitions>
<CreatePartition wcm:action="add">
<Order>1</Order>
<Size>10240</Size>
<Type>Primary</Type>
</CreatePartition>
</CreatePartitions>
<WillWipeDisk>true</WillWipeDisk>
<DiskID>0</DiskID>
<ModifyPartitions>
<ModifyPartition wcm:action="add">
<Active>true</Active>
<Extend>true</Extend>
<Format>NTFS</Format>
<Label>System</Label>
<Letter>C</Letter>
<Order>1</Order>
<PartitionID>1</PartitionID>
</ModifyPartition>
</ModifyPartitions>
</Disk>
<WillShowUI>OnError</WillShowUI>
</DiskConfiguration>
</component>
</settings>
<settings pass="oobeSystem">
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<AutoLogon>
<Enabled>true</Enabled>
<LogonCount>1</LogonCount>
<Username>Administrator</Username>
<Password>
<Value>*******************</Value>
<PlainText>false</PlainText>
</Password>
</AutoLogon>
<OOBE>
<HideEULAPage>true</HideEULAPage>
<NetworkLocation>Work</NetworkLocation>
<ProtectYourPC>1</ProtectYourPC>
<SkipMachineOOBE>false</SkipMachineOOBE>
<SkipUserOOBE>false</SkipUserOOBE>
</OOBE>
<TimeZone>FLE Standard Time</TimeZone>
<StartPanelOff>true</StartPanelOff>
<ShowWindowsLive>false</ShowWindowsLive>
<UserAccounts>
<AdministratorPassword>
<Value>*********************</Value>
<PlainText>false</PlainText>
</AdministratorPassword>
</UserAccounts>
<Themes>
<DefaultThemesOff>true</DefaultThemesOff>
</Themes>
<RegisteredOwner>Georgi Vitanov</RegisteredOwner>
<RegisteredOrganization>ACA</RegisteredOrganization>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-International-Core" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<InputLocale>en-US;bg-BG;0402:00020402</InputLocale>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
<UserLocale>en-US</UserLocale>
<SystemLocale>bg-BG</SystemLocale>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Sidebar" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SidebarVisible>false</SidebarVisible>
<SidebarOnByDefault>false</SidebarOnByDefault>
</component>
</settings>
<settings pass="offlineServicing">
<component name="Microsoft-Windows-PnpCustomizationsNonWinPE" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DriverPaths>
<PathAndCredentials wcm:keyValue="f7bce132" wcm:action="add">
<Path>\\vnim02sv01\clientapps\Drivers\x86\vista</Path>
<Credentials>
<Domain>inlab.local</Domain>
<Password>**************</Password>
<Username>wds</Username>
</Credentials>
</PathAndCredentials>
</DriverPaths>
</component>
</settings>
<cpi:offlineImage cpi:source="wim:d:/vistawork/dvd/sources/install.wim#Windows Vista ULTIMATE" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" />
</unattend>

1st : i cant make vista to skip criateing defout user

2nd : how to make the defout language en-US for the wellcome sreen(for password typeing) but for user to be BG-bg

3th : aways the NON WHQL drivers popup a message

4th :

Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...