Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Sign in to follow this  
Mateus

I have a problem with reg tweaks...

Recommended Posts

Well, I have 4 runsynchronous command in audituser.

The first start the cmdlines.cmd in the dvd but here is my problem the sc config is working but the reg add do not. And I do not know why.

My cmdlines.cmd:

rem Felesleges szolgáltatások :D

sc config BFE start= disabled

sc config DFSR start= disabled

sc config fdPHost start= disabled

sc config FDResPub start= disabled

sc config gpsvc start= disabled

sc config hidserv start= disabled

sc config IKEEXT start= disabled

sc config iphlpsvc start= disabled

sc config PolicyAgent start= disabled

sc config KtmRm start= disabled

sc config netprofm start= disabled

sc config NlaSvc start= disabled

sc config CscService start= disabled

sc config IPBusEnum start= disabled

sc config WPDBusEnum start= disabled

sc config RemoteRegistry start= disabled

sc config seclogon start= disabled

sc config wscsvc start= disabled

sc config LanmanServer start= disabled

sc config SSDPSRV start= disabled

sc config TabletInputService start= disabled

sc config lmhosts start= disabled

sc config TermService start= disabled

sc config WebClient start= disabled

sc config WinDefend start= disabled

sc config WerSvc start= disabled

sc config W32Time start= disabled

sc config EventLog start= disabled

sc config SDRSVC start= disabled

reg add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run /v "WPI" /d "\"%EEDVD%\setup\wpi.exe\"" /f

And the second RunSynchronous command does not work too.

cmd /c REGEDIT /S %eedvd%\setup\tweaks.reg

But the third and the fourth are working.

3. cmd /C %eedvd%\setup\tools\run.cmd

4. %WINDIR%\system32\sysprep\sysprep.exe /quiet /oobe /reboot

I realy do not know what can be the proble. I hope somebody can help me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I could correct one of my errors.

In the cmdlines the reg add HKCU...

I have correct it to HKLM and now the WPI is starting after the login.

But the other problem that the tweaks.reg why cant be integrated to the registry, i dont know.

So I'm waiting for the help.

The problem with the tweaks.reg can be that it's include some key form HKCU?

If that's the problem where can I import the HKCU keys?

Edited by Mateus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Mateus!

Are you doing it like described inside my Guide here and here? If yes, than please look for a workaround here.

Regards,

Martin

Edited by FireGeier

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I've done thats...

But I put the regtweaks to the oobeSystem, so it's good now.

But I've a new interesting error. My post installer software install a lot of programs. Thats installer filtes are msi or install shield exes, but when the installing is done, I can't start the msi or install shiled installers... Very interesting that my xp, do this error. I've the most new NOD32.. so I think it can't be virus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...