Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

Search the Community

Showing results for tags 'xp32'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The General Stuff
    • Announcements
    • Introduce Yourself!
    • General Discussion
  • Microsoft Software Products
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Server 2008/2012/2016
    • Older Windows NT-Family OSes
    • Windows 9x/ME
    • Other Microsoft Products
  • Unattended Windows Discussion & Support
    • Unattended Windows
    • Other Unattended Projects
  • Member Contributed Projects
    • Nuhi Utilities
    • Member Projects
    • Other Member Contributed Projects
    • Windows Updates Downloader
  • Software, Hardware, Media and Games
    • Forum Categories
    • Mobile Devices
  • Customizing Windows and Graphics
    • Customizing Windows
    • Customizing Graphics
  • Coding, Scripting and Servers
    • Web Development (HTML, Java, PHP, ASP, XML, etc.)
    • Programming (C++, Delphi, VB/VBS, CMD/batch, etc.)
    • Server - Side Help (IIS, Apache, etc.)
  • X's Concepts
  • The Compaq Computer Corporation Club's Discussion

Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Product Groups

  • MSFN Sponsorship

Forms

  • Contact MSFN
  • Submit News

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype

Found 1 result

  1. Trying to install 32bit XP using WinSetupfromUSB. The system will boot the USB as a USB-ZIP but WinSetupfromUSB won't get past the "start part 1 menu" so I have installed plop into the MBR on the HDD, and find the USB using UHCI on Host4, Port1. HDD is SATA but bios emulates it as IDE, I don't seem to have any control over this. WinSetupfromUSB freezes after shifthd.bat. Before shifthd.bat (hd0) 0x80 is the USB, (hd1) 0x81 is the HDD, but after shifthd.bat (hd0) is still the USB and (hd1) seems to be no longer mapped. I'm still trying to learn grub4dos, but got the above
×
×
  • Create New...