Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Search the Community

Showing results for tags '7200.11'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The General Stuff
    • Announcements
    • Introduce Yourself!
    • General Discussion
  • Microsoft Software Products
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Server 2008/2012/2016
    • Older Windows NT-Family OSes
    • Windows 9x/ME
    • Other Microsoft Products
  • Unattended Windows Discussion & Support
    • Unattended Windows
    • Other Unattended Projects
  • Member Contributed Projects
    • Nuhi Utilities
    • Member Projects
    • Other Member Contributed Projects
    • Windows Updates Downloader
  • Software, Hardware, Media and Games
    • Forum Categories
    • Mobile Devices
  • Customizing Windows and Graphics
    • Customizing Windows
    • Customizing Graphics
  • Coding, Scripting and Servers
    • Web Development (HTML, Java, PHP, ASP, XML, etc.)
    • Programming (C++, Delphi, VB/VBS, CMD/batch, etc.)
    • Server - Side Help (IIS, Apache, etc.)

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype

Found 3 results

  1. Hi, I have a couple of FreeAgent Desk external hard drives with the following drives embedded in them: ST31000528AS (Firmware: CC44) ST31000333AS (Firmware: SD35) I saw both have firmware updates available to download from Seagate that are labeled as "important": CC44 => CC49 SD35 => SD3B I tried both EXE and ISO update methods (with the drives still in the FreeAgent enclosure) and both failed (big read FAILURE message in the DOS window). Can you please verify the following? In order to upgrade the firmware, I'll need to physically detach them from the external enclosures (e.g. like this) and connect them as internal HDDs (via SATA) It is worthwhile to partake in this endeavor, as failing to do so might cause my hard drive to brick one day (especially the SD35 from what I gather) Thanks!
  2. Long story short - I have a "1TB" (1000 Gbytes) Seagate Barracuda 7200.11 (ST31000340AS) that I can't access and I need help recovering darta. I have Googled this around and found the following posts that seem to be useful but link to content that is no longer available: http://www.msfn.org/board/topic/128807-the-solution-for-seagate-720011-hdds/ http://www.msfn.org/board/topic/143880-seagate-barracuda-720011-read-me-first/ http://www.msfn.org/board/topic/133387-debricking-the-seagate-drives/ I may try to imply the details if I have t but, if any of you can help, I would appreciate that very much. Details: Drive details: Seagate Barracuda 7200.11 1000 Gbytes S/N: 9QJOQKB3 ST31000340AS P/N: 9BX158-303 Firmware: SD15 Date Cide: 08456 WWN: 5000C5000CCFA291 Product of Thailand Label on the PCB says: 100468979 H 7840Y1DL Original symptom was that the OS (Windows 7) would start booting up from this drive but would stop some time later. Was never able to find which driver it was loading when it stopped, only the driver loaded before, and that is not relevant. I tried connecting the drive to my notebook using CablesToGo USB-to-SATA adapter but it refused to show up (other drives worked), yet it continued to partially boot the OS in its "home" computer. I was able to boot Linux based recovery tools from a DVD. It would see the hard drive and I was able to access and copy some files from it and copy them to other hard drives I have... but this would only work for a few minutes. Then all access to the drive would stop and I would have to turn the system off, then on and I would have another few minutes of access. Not sure if this was related to time, heat, accessed area of disc or anything else but it was so. I, unfortunately, had another accident and I had lost the copies I made too. For that reason I have replaced the motherboard (well, the entire computer really short of the case and drives). The new one could not see the drive at all (didn't try the Linux tools yet). I bought a used re-certified drive of same specs (another one of those, just different serial number and firmware) and swapped the electronics. Details on that one are (differences highlighted in red): Seagate Barracuda 7200.11 1000 Gbytes S/N: 9QJ2GZHP ST31000340AS P/N: 9BX158-303 Firmware: SD1A Date Cide: 0918-5 Site Code: KRATSG CSO: 0944-3 WWN: 5000C5000A120A81 Product of Thailand Label on the PCB says: 100468979 J C9112YFS That was no help, but behaviour was a bit different. With the "new" electronics the drive did emit different sounds and there was clunking too. But it did not report its presence to the motherboard - was not visible. It was visible via the CablesToGo USB-to-SATA adapter, but it reported a size of 0. I just swapped the electronics back - no change, of course. I judiciously ran CMOS/BIOS setup, SeaTools and other physical disk access software to see if it is at all visible. Neither BIOS nor SeaTools reported anything with either old or new electronics on it ever. I only saw it via the USB adapter, as noted above. Please help!
  3. Hi, i have restored an ST3500320AS from BSY status (or at least I think), now is recognized by bios but not Windows. Explorer still search for the partition, then nothing. I can see the content of the HDD only with Linux Xubuntu through the software TestDisk, but not always on the first attempt. It also happen that when i try to make a backup (with TestDisk) to another drive, sometimes give me a read error (can't read the partition) and i must retry the copy. What can i do for fix this problem? I haven't updated the firmware. I could fix it on this way? I am available to do any test! Thanks and sorry for the poor english
×
×
  • Create New...