Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/02/2020 in all areas

  1. It's compatible. I ran tests and MBAE blocked the same exploits as in previous versions: P.S. I don't use Opera browser, I renamed the HPA tests Opera.exe
    1 point
  2. OK I can reproduce it now and it is fixed: https://github.com/roytam1/palemoon27/commit/f53fd011b7039c3c6e17e407bc30e3a7422eaf8b and will be included in next build. if you need an urgent fix, download https://raw.githubusercontent.com/roytam1/palemoon27/f53fd011b7039c3c6e17e407bc30e3a7422eaf8b/browser/base/content/tabbrowser.xml and replace [root folder]\browser\omni.ja\browser\content\browser\tabbrowser.xml with downloaded one and delete startupCache folder in your profile.
    1 point
  3. https://msfn.org/board/topic/173710-intel-mei-driver-pci-simple-communications-controller/
    1 point
  4. Definitely fun stuff and brings back some memories as I read through here. I notice I had to pull the files in the linked thread for the limitation of the attachment system on this forum, but brings to mind that I've been thinking about finding a way to post a lot of stuff like this I've done over the years (and perhaps source to go with it). Probably not much demand, but been thinking either a linked blog to something like Dropbox. Not sure how trying to post a bunch of small things like this on GitHub would fly, but can always figure out something to put some of this stuff back up.
    1 point
  5. what edition of Win10 are you using? try the following from here: https://www.howtogeek.com/224798/how-to-uninstall-windows-10s-built-in-apps-and-how-to-reinstall-them/ guess that's why I use a Win10 LTSB/LTSC edition which have few or almost none of those "metro" apps installed
    1 point
  6. "I just wanted to report, that somewhere in the last 48 hours, Reddit appears to have partially broken on all XP browsers, including New Moon, MayPal and Chromium ports. It seems several smaller functions don't work anymore, but the most prominent thing is that new posts don't get dynamically shown when scrolling down anymore. The amount of posts the user can see seems to depend on the viewport, or rather on the vertical resolution." Did you try switching the url to old.reddit.com ? For instance, instead of https://www.reddit.com/r/windowsxp ....use: https://old.reddit.com/r/windowsxp
    1 point
  7. Have you seen 2004 show up? We're past the 4th month and it's a no show here. Maybe it will show up in the 20th month? Maybe it's too hot here. It may need to be refrigerated to ship? Crap protocol?
    1 point


×
×
  • Create New...